درباره ما
«بـانی نو» فعالیت خودش رو با محوریت برنامهریزی کمپینهای تبلیغاتی، طراحی و چاپ دیجیتال در سال 1386 و در استان یزد شروع کرد. بعد از گذشتن 8 سـال و با کسب تجـربه و همکاری با بهترین برندهای استان یزد، «بـانی نو» تصمیم به گسترش فعالیتش در سطــح کشور گرفت و با به راه انداختن دفتر تهــران، در سال 94، این کار رو شروع کرد. همکاری با شرکتهایی مثل پرشین پارس، آقای فرش، آداک خودرو، گروه صنعتی زرین وطن(پنبه ریز)، ماءالشعیر و آبمیوههای گازدار هایسنس و استارتاپ بانیکس، باعث شد تیم «بـانی نو» ، قدمهای بزرگی برای رسیدن به اهداف خودش برداره.
هسته مرکزی تیم «بـانی نو» باتجربه است و راه رو برای جوونهای پر شور و با انرژی تیم روشن میکنه.
حتما تا الان از شعارمون متوجه شدین که ما خیلی برندینگ رو دوست داریم. ما همه تلاشمون رو میکنیم که با استفاده از جدیدترین متدهای روز دنیا، به پیشرفت کسب و کار شما کمک کنیم.
جف بزوس مؤسس آمازون رو کمتر کسی هست که نشنــاسه. بزوس در مورد برندینگ میگه: «برندینـگ همون چیزیه که مردم وقتی تــوی اتاق نیستین، در مورد شما میگن.»
ما اینجــاییم تا کمک کنیم چیزی که دیگران در موردتون میگن، عالی و رضایتبخش باشه.
شاید ما بهترین نیستیم، ولی عاشق برندینگ هستیم
Since
تیم راهبری

